Известие
Collapse
No announcement yet.
Национална среща на Алфа 155 - дискусия
Collapse
X
-
Браво на Алекс и Милена за перфектната организация всичко беше страхотно. На мен абсолютно всичко ми хареса. Браво на всички колеги за страхотните коли
. И не на последно място супер доволен съм че вече имам и нови приятели истински не само форумни
ПП: Миленче вече ако си станала дано не те боли главицата
Ето много скромно от мен няколко снимки , извинете за лошото качество но е много смотан фотоапарата( и фотографа) http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13783641
---------- Post added at 15:46 ---------- Previous post was at 15:40 ----------
Първоначално публикувано от wrc Покажи съобщениеПрекрасно събиране се получи,много съм доволен,радвам се,че се вече познавам на живо толкова много и готини хора.Дано и хората да се радват,че ме познават.Аз рано сутринта, още въодушивен от вчерашния ден,разчесах здраво един бръз Голф ЖТИ,хихихи.Нямам време повече да пиша,после пак.
Хайде лек път и безаварийно на всички!92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща
Comment
-
Една дума---> У-Н-И-К-А-Л-Н-О
И аз много набърже си тръгнах сутринта и с малко хора успях да си кажа чао, но нищо все пак това е само началото на срещите ниииииAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първо искам да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на всички, които дойдоха - без вас тази среща нямаше да е такава!
Надявам се всички да сте си изкарали добре и да сте се забавлявали.
Имаше всякакви интересни и някои трудни моменти по пътя нагоре, но мисля че при жега от 45 градуса и такова изкачване в колона е нормално. Надявам се всички да са се прибрали нормално и без инциденти днес.
Много се радвам, че се запознахме със всички вас, и че се събрахме такива готини хора - просто нямам думи в момента да се изкажа както трябва (може да е от недоспиването и други такива фактори).
Извинявам се и за малкото неразбории и не дотам доброто отношение от страна на управата на почивната станция. Надявам се следващият път всичко да е перфектно !
Ще ви помоля да качвате снимките от срещата в темата "Снимки Alfa 155" на колежката asia - за да можем да ги съберем на едно място.
Comment
-
Речта, която съпроводи тоста на Alfa User е най-точното нещо, което можеше да се каже! Респект към организацията - като за пръв път беше перфектно - по европейски изпълнено!
Интересно ми е дали pinko не може да направи нещо по въпроса за отразяване на събитието в списанието, за което работи... Вие как мислите?
ПС. БЛАГОДАРЯ на Toki4a, че се отдели от Пазарджишката група, за да ми покаже пътя за Пещера!
ПС2. Благодарности отправям и към VFTI, за това, че беше примерен съкилийникБивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
Thank you, VFTI, thank you!
Comment
-
ехааа айде и аз си стигнах най на края до вкъщи,4е използвах момента 4е сме там и се поразходих на сам на там...Та за срещата смятам много сполу4лива благодарение на организаторите вси4ко то4но беше ...
само жегата ни сма4ка малко ама пък ве4ерта беше перфектното време за беседа на беседката
не можах да си кажа 4ао с вси4ки ама бяха реаниматори пове4ето .... еми освен да завърша с думите до другия път ....
Comment
-
Благодаря на всички, че дойдохте и благодарение на вас тази първа по рода си Национална среща на Алфа 155 се реализира.
А купона беше супер, като изключим малко нелоялното отношение от страна на собсвениците, но то изобщо не бе способно да ни развали кефа, защото всички ние бяхме там за да се забавляваме и надявам се за всички забавлението да е било на ниво
Съжалявам за колегите, които не успяха да дойдат, но се надявам на следващата среща да компенсират(а такава със сигурност ще има като гледам колко ентусиазирани са всички)
Изживяването наистина е невероятно, аз изгубих ума и дума като гледах пред мен десетки 155-ци и зад мен също десетки, просто уникално, невиждано нещо
Не ми се е случвало друг път подобна радост за окото и душата.
Абе каквото ида кажа думите са твърде семпли за да опишат усещането и впечатлението ми от тази невероятна среща.Благодаря ви още веднъж и съм изключително щастлива, че се запознах с толкова много готини хора
Първоначално публикувано от Wolfy Покажи съобщениеи се надявам скоро да се видим отново в още по разширен състав
ПС. БЛАГОДАРЯ на Toki4a, че се отдели от Пазарджишката група, за да ми покаже пътя за Пещера!
Благодаря ви Пазарджик ,обичам ви !!!
Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
Втора национална среща на 155
Comment
-
Даааа речта/тоста на Алекс беше наистина много добра...хихих
Наистина неописуем кеф беше тази среща...След мъничко и аз ще кача моя материал
А наглия господин с една "Бяла 155 Мартини" няма ли да ни я даде така чаканата снимка...той си знае кояAlfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
Comment
-
Първоначално публикувано от VFTIДаааа речта/тоста на Алекс беше наистина много добра...хихих
Първоначално публикувано от VFTIА наглия господин с една "Бяла 155 Мартини" няма ли да ни я даде така чаканата снимка...той си знае коя
Бивши: 155 2.5 V6, 156 2.4 JTD 150, 166 FL 2.0 CF3
Настоящи: 155 2.0 8V - първата любов + 155 2.0 16V донор + 155 2.5 V6
Thank you, VFTI, thank you!
Comment
-
.
качих я,качий я!!!да не я видя на някой календар в местната книжарница по нова година.
Мишо благодаря за топлите думи,срещата ми с теб и венци направи тази среща за мен много приятна.не си казахме довиждане (съжалявам),на жената една роднина почина в събота по обед и се наложи да тръгна рано в неделя та ходих по погребения.надявам се да се видим на "итал-трака"(ако има пари).
благодарности на алекс (да се свети името му),също така и на неговата спътничка в живота.Last edited by arieca155; d.m.y г., 23:08.
Comment
-
В такива моменти думите са доста малко.
Имаше от всичко,то не се губиха ключове/целия се бях наврял в На Митака 111 бажажника да ги търся/,то не бяха паднали капаци на огледала,прегряти авномобили,спукаин радиатори,въжета ,ремонти,просто нямама думи.
Уникално преживяване и гледка.
Всички колеги по оръжие/155 - самотоносач за поразяване на наземни цели/ са супер страхотни хора и много точни и коректни пичове.
Много бира и алкохол се изпи,много глави боляха на сутринта/верижни трактори оряха/. Някой хора ги почерпих с аналгин,други не успях ,нищо здраве да е.
Само не разбрах ,защо ми хартиса бполовината каса бира?
На организаторите :Огромно Благодаря.
На ПЗ групата много поздрави ,много Арни хора са еййй.
Още веднъж благодарим за подкрепата и помоща навръщане.
НЯКОИ ДА ЗНАЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ С МОЯТА ХАВЛИЯ НА ALFA ROMEO ???
Много мистериозно изчезна от пейката.
Ако някои има информация нека да ми я сподели или да ми я върне Моля.ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
-
Пичове прибрахме се.Велика среща беше(надявам се следващите да са още по велики)много готини хора,много готини коли и много готини моменти.Просто беше нещо невероятно.Хиляди благодарности на Алекс и Милена за организацията също така на Митака111,Мариян и Ваклин които ми помогнаха да се прибера днес(Митака беше човека с въжето който ме задърпа до пазарджик,а Мариян зад мен който помагаше с каквото можеше.БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА)и на всички пичове от Пазарджик(където ми остана "легендата" за ремонт).Хора просто искам да ви кажа че много се радвам че ви познавам.Няма такъв купон,беше много яко.А попринцип вече може да ми викате Румен-радиатора.Ебати 17та бира пия и още не мога да изтрезнея
.
ALFA ROMEO 155 1.8 TS 8V -ex.
sigpicALFA ROMEO 155 2.0 TS 8V-настояща
0898463130-Румен
Comment
-
Я да видим още снимки .. тия които не присъствахме, поне да видим вие какво сте направили!Поздрави на всички.
П.С. Ами някой от Русе имаше ли? .................. Май нямашеAlfa 155 1.8 TS 8V 129 hp '95 ....ех
Alfa 156 SW 2.4 M-Jet '04
Comment
-
Първоначално публикувано от DJ Vladic Покажи съобщениеЯ да видим още снимки .. тия които не присъствахме, поне да видим вие какво сте направили!Поздрави на всички.
П.С. Ами някой от Русе имаше ли? .................. Май нямаше
---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:56 ----------
Първоначално публикувано от rumenti77 Покажи съобщениеПичове прибрахме се.Велика среща беше(надявам се следващите да са още по велики)много готини хора,много готини коли и много готини моменти.Просто беше нещо невероятно.Хиляди благодарности на Алекс и Милена за организацията също така на Митака111,Мариян и Ваклин които ми помогнаха да се прибера днес(Митака беше човека с въжето който ме задърпа до пазарджик,а Мариян зад мен който помагаше с каквото можеше.БЛАГОДАРЯ ВИ МОМЧЕТА)и на всички пичове от Пазарджик(където ми остана "легендата" за ремонт).Хора просто искам да ви кажа че много се радвам че ви познавам.Няма такъв купон,беше много яко.А попринцип вече може да ми викате Румен-радиатора.Ебати 17та бира пия и още не мога да изтрезнея
.
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
Renault Megane II Grand Tour-2004г
Comment
Comment